Het team

sophie@CCCO2.nl

+31 6 44751752

Sophie Vermeulen

Projectleider

Mijn naam is Sophie Vermeulen. Ondanks het feit dat ik pas 20 jaar oud ben, ben ik al ruim twee jaar betrokken bij Climate Cubics Co2ntrol. Naast mijn betrokkenheid bij de ontwikkeling van Climate Cubics Co2ntrol ben ik voltijd studente Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. In de zomer van 2024 rond ik mijn bachelor af, om vervolgens het jaar daarop te beginnen aan mijn master. Ik vind het geweldig om de kennis die ik gedurende mijn studie leer toe te passen in de praktijk doormiddel van het leiden van Climate Cubics Co2ntrol. 

john@CCCO2.nl

+31 6 53186766

John Heijstek

Projectmanager

Mijn naam is John Heijstek, geboren in 1980 en woonachtig in Werkendam. Ooit ben ik, als vakantiebaan, begonnen bij een plaatselijke aannemer. Daar ben ik blijven werken en vervolgens heb ik in 2003 mijn eigen bedrijfje opgestart, gericht op de wegenbouw. Na 8 jaar ben ik me vervolgens meer gaan richten op projectsturing en -begeleiding. Ik ben met name gespecialiseerd in het uitvoeren van saneringen en milieukundige begeleiding. Daarnaast ben ik veel aan het nadenken over hergebruik van grondstromen bij de opdrachtgevers. Omdat hergebruik van grondstromen iets is waar ik veel mee bezig ben binnen projecten, past het uitvoeren van projectmanagement binnen Climate Cubics Co2ntrol helemaal bij mij. 

ralph@CCCO2.nl

+31 6 53496472

Ralph Vermeulen

Commercieel Manager

Mijn naam is Ralph Vermeulen, geboren in 1977 en ook woonachtig in Werkendam. 

“Carpe diem” is mijn lijfspreuk, het liefst met zonnig weer en hoge temperaturen. 

Door een ongeval in 2007 zit ik sindsdien in een rolstoel. Ondanks dat er ongemakken bij komen kijken, heeft het me ook nieuwe inzichten gegeven die op een waardevolle manier bijdragen aan wie ik ben. 

Binnen Climate Cubics Co2ntrol doe ik onder andere de financiën, en het relatie beheer. 

bart@CCCO2.nl

+31 6 20696690

Bart van der Pijl

Bodemspecialist

Mijn naam is Bart van der Pijl. In 2013 ben ik in aanraking gekomen met de ‘bodemwereld’ waar ik momenteel nog steeds werkzaam in ben. Door de jaren heen heb ik mezelf ontwikkeld als milieukundige met zeer brede kennis. Met name bodemverontreinigingen, certificeringen en gedrag van stoffen in de bodem vind ik heel erg interessant. 

wij staan altijd open voor nieuwe collega's!

Wil jij ons helpen met de ontwikkelingsfase op het gebied van data, marketing etc. Neem dan contact op met een van onze teamleden!

Scroll naar boven